MİSYON/VİZYON

13.01.2023 151

MİSYONUMUZ

İnsana, aileye, topluma, düşünce özgürlüğüne, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş kişilikli inançlı fertleryetiştirmektir.

Katılımcı ve işbirliğine dayalı öğrenme anlayışı ile öğrencilerimze temel bilgi ve becerileri kazandırarak onları hayata ve üst öğrenim kurumuna hazırlamak.

VİZYONUMUZ

Eğitimde, yenilikçi yaklaşımlar kullanarak, öğrencilere kalieli eğitim hizmeti sunan, kendini sürekli geliştiren model bir kurum olmak.

Adres:
MEYDANKAVAĞI MAH. DEĞİRMENÖNÜ CAD. HACI M.GEBİZLİ İMAMHATİP LİSES SİTESİ MEHMET GE BIZLI KIZ AND IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 130 MURATPAŞA / ANTALYA